Toepassingen

De cloudrecorder heeft, met het oog op de vakantie, tal van mogelijkheden waarvoor u hem kunt gebruiken.

 1. voor uw eigen woning of bedrijfspand
 2. voor uw vakantiewoning (in het buitenland)
 3. om samen te delen met de buren (zie – A)
 4. om samen te delen met familie (zie – B)
 5. om buurtpreventie op te zetten (zie – C)

 

Onderaan deze pagina ziet u aan welke “vereisten” uw keuze moet voldoen om delen mogelijk te maken daaronder staan enkele voorbeeld schema’s van de mogelijkheden. Neem contact met mij op als u daar nog vragen over heeft.

A) Als u in een 2 onder 1 kap woont kunt u een cloudrecorder samen met de buren gebruiken. Ieder plaatst zijn eigen cloud- of IP-camera maar omdat er meerdere camera’s in een cloudrecorder kunnen worden geplaatst is het geen probleem hem te delen. Tijdens de vakantieperiodes kunt u wisselend beide woningen in de gaten houden.

B) Ook als u familie heeft die elders in het land woont is het mogelijk om samen een cloudrecorder te nemen zodat u tijdens de vakantieperiodes elkaars woning in de gaten kunt houden.

C) U wilt gezamenlijk met meerdere buren buurtpreventie opzetten. Omdat de cloudrecorder uitbreidbaar is kunnen er meer IP-camera’s in geplaatst worden dus kunnen ook meerdere mensen in de straat samenwerken aan een betere buurtpreventie. Na inventarisatie door een van u kan ik bij u langskomen voor een presentatie (Den Haag en omstreken). 

Voor meer informatie neem contact met mij op.

 

Vereisten:

 1. Alle deelnemers moeten over een eigen internet verbinding beschikken.
 2. De uploadsnelheid moet voldoende zijn om de beelden naar internet te zenden.
 3. Indien u uw woning in het buitenland wenst te voorzien van een of meerdere IP-camera’s dan is een stabiele, permanente internetverbinding en voldoende upload een absolute eis om de live beelden hier in Nederland te kunnen zien.
 4. Onze Milesight IP-camera’s beschikken allemaal over de juiste “stream” en beeldinstellingen om het mogelijk te maken ze in de cloudrecorder op te nemen. Indien u al een IP-camera heeft bij uw woning kunnen wij kijken of deze aan de eisen voldoet. Hiervoor rekenen wij eenmalig een klein bedrag per camera. 
 5. Eén van de deelnemers is verantwoordelijk voor de betaling. Als u kosten deelt met 2 of meer personen dient u de financiële afhandeling daarvan zelf te regelen met de overige deelnemers.
 6. Als u buurtpreventie wenst op te zetten en meerdere cloudrecorders wenst te gebruiken is per cloudrecorder één persoon verantwoordelijk voor de financiële afhandeling.

Indien u een dynamisch IP-adres heeft bij uw provider is dit meestal geen probleem. Wij kunnen een ddns voor u regelen zodat uw IP-camera’s altijd bereikbaar blijven ook al wijzigt uw IP-adres regelmatig.

Als u geen IP-camera heeft zouden wij het op prijs stellen als u die bij ons aanschaft. Als u meerdere camera’s aanschaft en/of met meerdere mensen buurtpreventie wenst op te zetten kunnen wij, afhankelijk van het aantal, een mooi voorstel doen. U bent er dan tevens van verzekerd dat de IP-camera’s goed werken in de cloudrecorder.

Bekijk onze modellen IP-camera’s geschikt voor cloud opslag op: www.lannoo.it (link opent in een nieuw venster) of neem contact met ons op.

 

Enkele schematische voorstellingen van de vele mogelijkheden van de cloudrecorder.cloudrecorder

 

cloudrecorder2

 

Screenshots zoals ze in de cloudrecorder te zien zijn kunt u bekijken door op de onderstaande link te klikken.

Op die pagina’s ziet u ook een uitvoerige tekst en uitleg van de werking van de cloudrecorder, die mogelijk de meeste vragen die u heeft beantwoord. Neem anders gerust contact met mij op.

Tekst en uitleg van de cloudrecorder