Opnamen Exporteren

Nadat u de opnamen van de cloudrecorder heeft bekeken is het mogelijk deze naar uw computer of laptop te exporteren. U kunt dan de opgenomen beelden van de cloud-camera’s apart bekijken en indien gewenst aan de Politie “overhandigen”.

In dit voorbeeld is uitgegaan dat Firefox de standaard browser is maar het werkt ook goed in Chrome en Internet Explorer afhankelijk van uw instellingen. 

.

Als u de opnamen van de cloudrecorder gaat exporteren is het handig dat u op voorhand:

a) een aparte map voor de opnamen op uw computer maakt en 

b) er voor zorgt dat u een programma heeft geïnstalleerd dat ZIP en/of TAR-files kan uitpakken. 7zip is een programma dat u hiervoor kunt gebruiken. Als u op google zoekt op:  7z920-x64.msi dan wordt (meestal) “sourceforge.net/” als één van de eerste weergegeven. WinZip en WinRar zijn echter ook goede programma’s

02a-Uitleg-Export.

Nadat u de opnamen van een bepaalde gebeurtenis heeft bekeken kunt u er voor kiezen het zip-bestand te bewaren of weg te gooien.

02b-Uitleg-Export.

Tot slot: als wij een couldrecorder voor u installeren zorgen wij er voor dat alles is geïnstalleerd en een aparte map is aangemaakt zodat u snel aan de slag kunt.

Klik hier om enkele voorbeelden te bekijken, gemaakt op de cloudrecorder met ons eigen merk IP-camera’s van Milesight die geschikt zijn voor cloud opslag.